17:00

Brottby SK

Referat: Häverödals SK - Brottby SK

Premiären avklarad och 3 poäng inkasserade!
Det var riktigt bra fart och fint anfallsspel. Vi tog kommandot från första minuten och hade lite premiärnerver som spökade, men efter 15 minuters spel och när vi lyckades spräcka nollan ?? genom Gabys fart och ett smart avvaktande av Empa som smyger sig förbi i rätt moment och sätter bollen i mål, då blev det också lättare att spela matchen.

Vi skapar, vi stör deras spel och är livsfarliga framåt med flera bra kombinationer. Då kom även 2-0 målet och sedan har vi kontroll på matchen. 3-0 målet var riktigt läckert med den kontrollerade nertagningen av Elina och sen bara rulla in den! Det är en TV- uppvisning! Och sedan när Jeanettes snabba frisparksvariant gav Elina öppen gata mot mål, slår en fin pass till Alva som kom helt fri på sidan och kan rulla in den.

Fantastisk insats av hela laget gav oss otroligt sköna 3 poäng och nu jobbar vi vidare för nästa match som är på bortaplan i Uppsala /Asmir